01-11-2011
Voor REPORTAGE- PORTRET- STUDIO- INDUSTRIE- FOTOGRAFIE
Kunt u als vanouds bij ons terecht hiervoor maakt u een afspraak daarvoor
gaat U naar www.fotodriesen.nl of bellen met 06-33318301.

24-10-2011 - Laatste week OPHEFFINGS UITVERKOOP met extra hoge KORTINGEN!

Pasfoto's vanaf nu, 24 oktober 2011, bij Papierelier Sniederslaan 25 te Bladel.

08-10-2011 - Nieuwsbrief lantaarn en PC55

WINKEL FOTO DRIESEN GAAT SLUITEN

Na 16 jaar Foto Driesen, een winkel vol foto en videoplezier, hebben wij besloten om aan het einde van deze maand onze winkel aan de van Dissellaan 6a in Bladel te sluiten.
16 jaar geleden zijn wij onze onderneming gestart met heel veel ideeën en ambities om een goede toekomst op te bouwen voor ons bedrijf en ons gezin.
Toen was de fotowinkel het centrale punt in de fotografie- en Videowereld. Daar ging je heen voor je apparatuur, je rolletjes en om je foto’s te laten ontwikkelen en afdrukken, lijstwerk, en tevens voor je portret/bruids/bedrijfs reportage, pasfoto’s etc.
De afgelopen 16 jaar hebben wij alles in het werk gesteld om zo goed mogelijk uw partner te zijn en te zorgen voor meer foto/videoplezier, u te helpen en te adviseren bij aankopen en gebruik van alle foto/video gerelateerde zaken.

Het digitale tijdperk heeft het foto/video landschap drastisch veranderd, de komst van de digitale camera, internet en de grote multimedia winkels hebben er toe bijgedragen dat veel fotowinkels hun deuren (hebben) moeten sluiten. De realiteit is dat de afgelopen vijf jaar meer dan de helft van de fotozaken in Nederland is gestopt met de winkelactiviteiten.

Wij hebben nu ook besloten om onze winkel te sluiten.
Zaterdag 29 oktober 2011 zal de laatste dag zijn dat de winkel geopend is, de laatste weken stapelen we korting OP korting tot wel 75% op de laatste restanten.

Het bedrijf Foto Driesen blijft bestaan, wij blijven actief op het gebied van fotografie alle reportagewerkzaamheden en digitale bewerkingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven, blijven we voortzetten.
Op de site www.fotodriesen.nl vindt u alle informatie die nodig is om contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Veel mensen onder u zullen zich afvragen “waar kan ik dan mijn pasfoto’s laten maken”. Omdat we onze klanten de mogelijkheid willen blijven bieden voor het maken van kwalitatief goede pasfoto’s, hebben we gezocht naar een ondernemer in Bladel waarbij het product “pasfoto” zou passen bij de bestaande winkelactiviteiten.
We hebben Frans Hooyen van Kantoorboekhandel Papierelier bereidt gevonden om de Pasfoto’s voor ons te blijven maken.
In zijn winkel bestaat de mogelijkheid om een pasfotohoek in te richten met onze apparatuur, zijn winkel heeft een centrale ligging in Bladel, en perfecte openingstijden.
Met training en begeleiding van Foto Driesen en onze apparatuur gaan wij er vanuit dat de service en kwaliteit van dit product hetzelfde blijft.
Voor PASFOTO'S kunt U vanaf 24 oktober 2011 terecht bij Kantoorboekhandel Papierelier, Sniederslaan 25 in Bladel.

Beste klanten we willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen 16 jaar en hopen u nog van dienst te kunnen zijn voor het maken van Pasfoto’s bij Kantoorboekhandel Papierelier en voor overige fotografie via onze website www.fotodriesen.nl

Zaterdag 29 oktober 2011 zal de laatste dag zijn dat de winkel geopend is.


18-07-2011 - Archief materiaal
Oude negatieven en Digitale bestanden te koop:
Hebben wij ooit voor u gefotografeerd?
Alle negatieven die wij bewaard hebben kunt u nu kopen, van foto-opdrachten studio en reportage’s!
Per opdracht  € 10,-

11-07-2011 - Opheffings-uitverkoop

Kortingen tot wel 75%
ALLES MOET WEG!

11-07-2011 - Foto Driesen gaat sluiten per 01-11-2011
Wel blijven wij fotograferen en ook pasfoto’s maken!

03-01-2011 - DVD-kopiëer service

“Oude” VHS en 8mm videobanden overzetten op DVD
Per band  € 10,-